RAINBOW FRIENDS KNUFFELS

RAINBOW FRIENDS

Rainbow Friends is het meest recente spel dat zich qua populariteit aansluit bij spellen als Piggy, Five Nights at Freddy’s, Poppy Playtime en anderen. Rainbow Friends knuffels karakters zijn de nieuwe rage karakters zoals Huggy Wuggy, Killy Willy en de Longlegs familie.

Rainbow Friends heeft de hoofdfiguren Blue, Green, Orange en Purple, hoewel Red alleen verschijnt aan het eind van het spel.

1 – Blue Rainbow Friends 

Rainbow Friends Blue verschijnt als een gigantische mensachtige monster met een kroon. Hij is de eerste tegenstander in het spel. Men kan hem horen stampen en lachen terwijl hij over de kaart beweegt op zoek gaat naar spelers. Alle spelers die niet in een kastje of doosje zijn verstopt, worden door hem gepakt.

2 – Green Rainbow Friends 

Rainbow Friends Green de tweede vijand die verschijnt. Hij is een slungelige monster met vreemde ogen. Green is blind en kiest de kaart te doorkruisen op zoek naar spelers in plaats van hen actief te achtervolgen.

Vreemd genoeg hij achtervolgt geen geluid, waardoor hij gemakkelijker te ontwijken is. Groene Rainbow Friends is te herkennen aan het piepende geluid dat zijn voetstappen maken. Hij maakt een willekeurig confetti-geluid. Zelfs als hij in een doos zit, eindigt het aanraken van Green automatisch het spel.

3 – Orange Rainbow Friends

Rainbow Friends Orange is een klein raptorachtig wezen. Een oranje lijn markeert zijn pad, en sirenes loeien om zijn aanwezigheid aan te geven. Als je je niet verbergt als hij in de buurt is, eindigt het spel. Of je nu gebokst bent of niet, denk er niet aan om op de lijn te gaan staan.

4 – Purple Rainbow Friends

Rainbow Friends Purple is een van de grootste Rainbow Friends monsters. Purple verschijnt voor het eerst in de Nacht 3 en blijft tot het einde van Nacht 5. Purple sluipt rond door de openingen. Er is niet veel bekend over Purple, behalve dat ze grote, glimmende ogen en strekbare armen hebben die naar buiten komen wanneer een speler in de buurt is.

5 – Red Rainbow Friends

Rainbow Friends Red is de enige die de spelers niet actief achtervolgt en hen in plaats daarvan klusjes toewijst die ze gedurende het hele spel moeten uitvoeren. Rood is de meest menselijke van de Rainbow Friends, en hij draagt zelfs een volledige laboratoriumjas. Rood is identiek aan andere Roblox-personages behalve zijn enorme rode hoofd en enorme ogen.