Paper Duck Knuffel

Unieke collectie
Alle Kleuren

Bekijken

Paper Duck Kleding

Trendy Accessoires
Coole kleding

Bekijken

PAPER DUCK KLEDING EN KNUFFELS

PAPER DUCK

Lalafanfan / Paper Duck knuffel is een knuffel van de Koreaanse studio Cafe Mimi en o.a. bekend van TikTok. Kwalitatief gemaakt en aangenaam zacht om aan te raken.

De knuffel is enorm populair geworden in Zuid-Korea en heeft veel populariteit gekregen. Een schattige eend met roze wangen, hij kan worden aangekleed met een ronde bril, een schoudertas, truitje, een hoofdband of een hoed.

Paper Duck is geïnspireerd op papieren eenden. Maar wat de knuffel echt bijzonder maakt, is de populariteit die het heeft gekregen dankzij Cafe Mimi. Cafe Mimi is een TikTok-kanaal dat gericht is op schattige en trendy producten, van kleding en accessoires tot speelgoed en decoraties. Het kanaal heeft meer dan 3,6 miljoen volgers en hun video’s worden vaak duizenden keren gedeeld. Cafe Mimi heeft veel geholpen om de Knuffel populair te maken, door hun schattige knuffel te laten zien in hun video’s.

Lalafanfan is de editie van Populaire Kawaii knuffel

  • Veilig materiaal: De schattige eend is gemaakt van zacht en knuffelbaar pluche, voelt zacht aan, delicaat en huidvriendelijk
  • Cute Design
  • Geschikte maat 30 cm. Je kunt de eend zelf maken en versieren met de accessoires in het pakket. Bestellingen zijn inclusief de op de foto getoonde accessoires (hoofdbandje/top/bril/tas)
  • Eenvoudig te reinigen
  • Knuffel wordt met accessoires in een goed verpakte zak verzonden.

Lalafanfan kleding is de nieuwe ding op Social Media!

Je kunt de accessoires voor Paper Duck apart kopen, wat betekent dat je je knuffel naar hartenlust kunt aanpassen. Enkele van de beschikbare accessoires zijn onder andere brillen, hoeden, tassen en andere outfits. Dit maakt Lalafanfan een uitstekende keuze voor mensen die van accessoires houden en hun persoonlijke stijl willen uitdrukken.

De beschikbaarheid van accessoires maakt Paper Duck ook een veelzijdig speelgoed. Kinderen kunnen het gebruiken als knuffelmaatje, terwijl tieners het kunnen gebruiken als een manier om hun interesses en stijl uit te drukken. Volwassenen kunnen ook genieten van de knuffel als decoratief item, waardoor hun huis of kantoor een vleugje schattigheid krijgt.

Wat is Paper Duck? Lees het hier.