ALPHABET LORE KNUFFELS

ALPHABET LORE

Breng leren en spelen samen met onze collectie educatief Alphabet Lore knuffels. Maak je klaar om de voordelen te ontdekken die deze knuffels van Klikkopers voor de ontwikkeling van je kleintje zullen opleveren!

Op 19 augustus 2022 uploadde Youtuber Salcedo een video getiteld “Alphabet Lore (A-Z…)”, die een compilatie was van alle zesentwintig video’s uit de serie. Op 29 september 2022 was de video al meer dan 19 miljoen keer bekeken.

Dit is hoe het gebeurde:

Op 2 februari 2022 uploadde Youtuber Mike Salcedo een video naar YouTube met de eenvoudige titel “A”, naar de eerste letter van het alfabet. De video was een eenvoudige animatie van de letter A die zijn naam zei. De volgende dag volgde een soortgelijke video over de letter B en vervolgens over de letter C.

Op 5 februari werd een video over de letter D geüpload, maar in plaats van gewoon over de letter D, ging het over D die werd aangevallen en ontvoerd door de letter F.

De volgende afleveringen vertelden een verhaal over de letter F die andere letters ontvoert of aanvalt en magische edelstenen steelt die op leestekens lijken, terwijl andere letters hem proberen tegen te houden. In de hele serie spellen de letters woorden om voorwerpen te maken die hen helpen. In “R” bijvoorbeeld maken de letters M, A en P een kaart, en in “U” vormen G, U en N een pistool.

In de voorlaatste aflevering, getiteld “Y” en geüpload op 2 mei, werd F eindelijk voorgoed verslagen, en werd onthuld dat F’s plan was om het woord “Friends” te spellen. De finale van de serie, getiteld “nZ” en geüpload op 8 augustus, legt uit dat F vroeger vrienden was met de andere letters, maar dat ze zich tegen hem keerden toen hij per ongeluk het woord “frick” spelde, waardoor hij wegliep en kwaad werd. De video verklaart ook de oorsprong van leestekenpareltjes.

Breng lezen tot leven met creatief en kleurrijke alfabet speelgoed – Alphabet Lore! Schrijf je favoriete woord, of verzamel ze allemaal.