Over ons

Welkom op de website van Klikkopers! Wij zijn een jong, snelgroeiend en vooruitstrevend bedrijf uit Weert (Limburg). Bij ons staat de klanttevredenheid centraal. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de klant zo snel mogelijk van de nieuwe aankoop kan gaan genieten. De kwaliteit wordt gewaarborgd bij ons en wij streven ernaar om binnen 24-48 uur artikelen te leveren binnen Nederland en België.

Ons team heeft jarenlang ervaring in de Retail sector en brengen nu onze kennis en expertise tevens online. Door de grote zichtbare verschuiving van de fysieke verkoop naar online, hebben wij besloten om ons verder te innoveren op dit gebied. Onze hoofdfocus bestaat uit het onderzoek doen naar de nieuwste trends op het gebied van gadgets en speelgoed. Wij wensen jou veel kijkplezier op onze webshop!

klikkopers logo

Waarom kiezen voor Klikkopers

  • Werkt met hoogwaardige materialen voor duurzaam gebruik
  • Jarenlange ervaring in de Retail sector en nu ook online onze slag zijn
  • Een eerlijke en betaalbare prijs zonder verborgen of maandelijkse kosten
  • Alvorens het product online staat voeren wij een zorgvuldige testfase uit
  • De tevredenheid van de klant is voor ons van groot belang
  • Verkoop van fidget toys, mood knuffels en andere gadgets en speelgoed
  • Razendsnelle levering in Nederland en België (binnen 24-48uur)
  • Op een veilige en betrouwbare wijze betalen
  • Een groot, veelzijdig en variërend assortiment van Fidget Toys en Hypes
  • Bij vragen staat de klantenservice voor je klaar

 

Onze visie

Wij als bedrijf zijnde hebben de focus op kwalitatief goede en tegelijkertijd duurzame producten, zodat jij jarenlang plezier kan hebben van jouw aankoop. Onze selectieprocedure bestaat uit een zorgvuldige testfase voordat deze in de verkoop gaan. Wij geloven dat kwaliteit altijd boven kwantiteit staat en hierdoor vinden wij het essentieel dat wij in de schoenen van de klant staan. Een uitstekende voorbereiding en service staan bovenaan.

Onze missie

Wij vinden het van groot belang dat iedereen tevreden is met zijn of haar aankoop. Hierdoor hebben wij een groot assortiment aan diverse producten, zoals fidget toys, mood knuffels en ander fascinerend speelgoed. Wij beiden niet enkel een hoogwaardig afwerkingsniveau, maar wij hebben eveneens een snelle levering binnen Nederland en België. De razendsnelle levering kunnen wij garanderen, omdat wij beschikken over onze eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen 24-48 uur leveren!

Perfecte cadeau

Ken jij iemand die bijna jarig is? Voor deze gelegenheden ben je bij Klikkopers aan het juiste adres! Het kleurrijke en vrolijke assortiment biedt de mogelijkheid om een cadeau uit te kiezen waarvan je gaat glunderen. De gadgets en speelgoed zijn de ideale cadeaus voor zowel jongetjes als meisjes. Dankzij Klikkopers sta je nooit met lege handen en dat voor een zeer betaalbare prijs.

 

Levering binnen Nederland en België

Klikkopers heeft een ruim en variërend assortiment aan diverse Fidget Toys, Hypes en ander speelgoed. Wij beschikken over onze eigen voorraad, waardoor wij alle aankopen binnen no-time kunnen leveren en normaliter heb je daardoor jouw bestelling de volgende dag in huis. Jij kiest het gewenste product, wij pakken het in en verzenden het naar het opgegeven adres. Het was nog nooit zo makkelijk!

100% klanttevredenheid

Ben je niet tevreden met het product, is het beschadigd, kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over bepaalde onderwerpen? Geen enkel probleem! Wij staan voor jou klaar om gezamenlijk te kijken naar een passende oplossing. Door onderstaande gegevens kan je eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Ons team helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies over het kopen van jouw favoriete speelgoed!

Ben jij benieuwd of Klikkopers ook aan jou heeft gedacht? Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen!